Jette Lykkegaard

Page
Menu
Hjem > News

News

Januar 2019

Jeg skal holde to foredrag om regression i Lysets Hus.
Første gang onsdag d. 30/1-2019 kl.19.30. Billetter købes på billetto.
Anden gang lørdag d. 2/2-2019 kl.14. Her kan ikke købes billet på forhånd, bare mød op.
Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Århus c.

Januar 2018
Jeg har lige været på et vildt spændende kursus i en anden teknik til at forløse chok, nemlig EMDR, som betyder Eye Movement Desensitisation and Reprocessing. Ja det lyder meget indviklet og svært, men er en meget effektiv måde at forløse chok, traumer eller fastlåste energier som vi har svært ved at komme af med.
Jeg glæder mig meget til at bruge denne nye teknink i praksis, så alle mine klienter kan få glæde af det. Teknikken går fint i tråd med regressionen, og kan sagtens kombineres.


3. - 4. - 5. marts 2017 deltager jeg på 'Sund Livsstil' messen i Århus.

 

Det Mystiske Danmark på TV2 med Puk Elgård:
I det sidste program besøger Puk Elgård regressionsterapeuten Helle Odder. Hun mener, at hun kan kurere fobier og lidelser ved at tage de mennesker, der har problemer, tilbage til deres tidligere liv og dér finde årsagen til lidelserne. Helle Odders evner testes på Anja, der lider af svære tvangshandlinger. Anja kan blandt andet ikke gå op af trappen i sit hus uden at røre ved gelænderet to gange. Rører hun ved det flere gange, må hun gå turen igen. Puk er med, når Anja kommer i trance og oplever sit tidligere liv som en gammel konge, der blev ramt af et lyn og vansiret. Spørgsmålet er, om oplevelsen kan kurere Anja for tvangshandlingerne?
Helle Odder er også uddannet ved Michael Agerholm som jeg er, og jeg kan således også kurere OCD eller andre tvangstanker.

 

Krop-Sind-Ånd-messen i Århus 30/9-2/10-2016

 

Messe i Silkeborg 16. + 17. april 2016

Jeg deltager på messe for alternativ behandling i Silkeborg på Lunden. Hvis du kunne tænke dig at komme med, så send mig en mail, så får du en rabatbillet.

Da jeg nu har fået noget mere erfaring, har jeg sat prisen op til 1000,- kr.

Messe i Viborg 17.+18.jan 2016: (jan. 2016)

Jeg har nu været på min første messe. Jeg var meget spændt på forhånd, og lidt nervøs. Men jeg blev meget positivt overrasket, og har fået snakket med SÅ mange søde og interessante mennesker. Tak til alle der besøgte min stand. ;-)

 

Efteruddannelse: (Okt. 2015)

Jeg har nu været på kursus i rejser til '1. sal' og 'det magiske spejl', så jeg nu også kan hjælpe dig af med fysiske skavanker/ubalancer og kan tilbyde at komme på 1. sal og opleve en flig af hvordan der er 'derude', og måske hilse på dine afdøde kære og åndelige familie.

 

Eksamensbeviset i hus!! (aug. 2015)

Nu er jeg færdiguddannet regressionsguide, og skal bare i gang med at lave regressioner. Du kan blive en af de første for kun 700,- kr.

 

« forrige top næste »
Page
Menu

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login