Ofte stillede spørgsmål

 

Er det lige som at se en film?
Nej ikke helt - mere som du oplever en drøm. Nogle gange virker det meget virkelig det du oplever, og andre gange er det mere diffust.

Er det farligt?
Nej, absolut ikke. Du kan selvfølgelig godt komme tilbage til et tidligere liv, hvor du har oplevet noget voldsomt, som du ikke har lyst til at opleve igen. Hvis det bliver for voldsomt kan jeg hurtigt flytte dig væk fra situationen.
Du kan sagtens blive meget rørt, bange eller ked af det undervejs, men det er en del af processen, og er helt ok. Jeg har kleenex'er nok til alle dine tårer. Det er først farligt hvis man lukker disse følelser inde!

Kan alle 'rejse'?
Desværre nej. Det er ikke alle der kan rejse, og det er ikke til at sige hvorfor. Men hvis du er meget stresset/træt eller har meget svært ved at slappe af, kan det være en årsag. Det kan også være fordi du simpelthen ikke er klar til at se hvad du har oplevet i tidligere liv, og så kommer du ikke af sted.
Når du kommer hos mig, starter vi med at snakke om hvorfor du er kommet, og jeg laver nogle øvelser med dig, som både skal få dig til at slappe af, men også for at forberede dig på hvordan du vil opleve selve rejsen.

Må alle 'rejse'?
Igen - desværre nej! Hvis du er under 20 år, hvis du har et stofmisbrug, hvis du får store mængder antidepressiv eller sløvende medicin, hvis du er gravid eller lige har født, hvis du er skitzofren, hvis du har drukket alkohol indenfor de seneste 24 timer - så må du ikke 'rejse' hos mig.

Får jeg en rejse ligesom Erik Peitersen?
Temmelig sikkert ikke! Du kan vælge at få lov at se så mange fysiske detaljer om stedet som du vil, men personligt synes jeg det er meget mere spændende at arbejde med hvad du skal lære af at se på dette specielle liv eller situation, end at vide at man har boet i en bestemt by med en flot fontæne på torvet. Vi aftaler på forhånd hvor mange detaljer du gerne vil have med, men du skal ikke forvente en rejse som dem du har set i TV. De optog dengang 7 gange så mange rejser som de viste, fordi langt de fleste rejser ikke egnede sig til TV. Bl.a. fordi langt de fleste rejser er meget personlige, og kun giver mening for den person der oplever dem.