Om mig

Jeg er uddannet regressionsguide af Michael Agerholm aug. 2015.

Jeg har altid troet på reinkarnation, og kan slet ikke forestille mig at det ikke skulle være rigtigt. Jeg har læst mange bøger og hørt mange foredrag om emnet, og er derfor helt overbevist om at vi bliver hentet af nogle af vores kære når vi går over på den anden side. Det er livet her på Jorden der er det vigtigste, for det er her vi lærer nye ting og udvikler os.

Mens vi er på Jorden, bliver vi fulgt af vores åndelige vejledere, der hjælper os med at huske på hvad det er vi skal lære i denne inkarnation. I en regression kommer en eller flere af disse vejledere og hjælper os til at se lige det vi har behov for lige nu.

At blive uddannet regressionsguide, har virkelig lukket op for en kæmpe mulighed for at bruge mine evner, empati og indsigt til at hjælpe andre med at komme videre i en god retning med deres liv. Jeg er meget overvældet over hvor effektivt og kraftfuldt et redskab regression er.

Jeg har selv været tilbage som fisker i Egypten i 1200-tallet. Her var jeg en mand der levede som fisker indtil armene ikke kunne være med mere. Herefter underviste jeg børn og unge i livsfilosofi/livslærdom. Denne rejse var med til at give mig noget mere selvtillid pga. nogle af de ting jeg så, og som jeg så kunne arbejde med.
Senere har jeg fået fjernet min høfeber, ved at kigge på dengang i min barndom hvor jeg faldt ned fra et træ i mine forældres have.

Men, da man jo ikke kan leve af at lave sjælerejser, har jeg stadig mit faste 8-16-job, hvilket også gør at jeg kun har ledige tider på hverdagsaftener og i weekender.

Jeg er klar til at tage imod dig, og du er i gode hænder hos mig.

Jette Lykkegaard
Byvej 14, Selling
8370 Hadsten
2966 5644

jette@lykkeguide.dk